Effektiv jobsøgning


Vi vil gerne hjælpe dig med at finde dit næste job ...Hvem er vi?

VIGA Recruitment er et headhunting- og rekrutteringsbureau, som arbejder indenfor og udenfor landets grænser. Rekrutteringsfirmaet har tilknyttet psykologer, psykoterapeuter, kommunikations- og erhvervsfolk, med mere end 30 års erfaring.
VIGA Recruitment har speciale i rekruttering og headhunting til fastansættelsesstillinger, eller i at finde freelancere til specialistområder indenfor almindelige-, som såvel højteknologiske brancher.
VIGA Recruitment har som mål at arbejde hurtigt og effektivt, som vi bestræber os på ved at arbejde metodisk, detaljeorienteret og grundigt, ud fra skabeloner som vi allerede kender effekten af.

Ring til os

Så vi sammen kan finde den bedste løsning til Jer.

Samarbejde

Et samarbejde med VIGA Recruitment skal være en tryg platform for alle parter. Vi er ledet der binder kunden og kandidaten sammen i hele rekrutteringsprocessen. Vi tror på vigtigheden af opbygning af relationer samt en tæt kommunikation i hele forløbet.

Hurtigt & Effektivt

Vi bestræber os på at præsentere udvalgte kandidater indenfor 2-4 dage, efter modtaget og gennemgået profilbeskrivelse. 

Teamwork

I VIGA Recruitment bruger vi ERP specialister til at matche det faglige niveau. Derudover har vi konsulenter som er uddannet psykoterapeuter som vi bruger til at matche de personlige skills. Det betyder at CV´er og personlige samtaler altid er gennem flere professionelle hænder før vi præsenterer for vores kunder

Vi bygger vores forretning på tillid.

Med Viga -IT som rekrutteringspartner kan du roligt læne dig tilbage og ligge ansvaret i vores hænder. 

Vi finder den rigtige ressource til jer. Dog er det vigtigt for alle parter, at grundarbejdet sidder i skabet. Det vil sige, at forventinger samt profilbeskrivelse og krav til kvalifikationer er afstemt inden vi går i gang. 

Search

Mainmenu Employee